HTSF viert verjaardag bij Porsche [13.10.16]

Op 26 september jongstleden, de dag vóór de vakbeurs Interbad, vierden de organisatoren van het HYDROTHERMAL SPA FORUM gezamenlijk met hun internationale gasten het 10-jarig jubileum van het evenement.Voor deze feestelijke aanleiding hadden de organiserende bedrijven Lux Elements, Sommerhuber, WDT Werner Dosiertechnik, HygroMatik SPA, Unbescheiden en SnowBOX een imposante eventlocatie gekozen: het Porsche museum in Stuttgart-Zuffenhausen.

Het spectaculaire automobielmuseum had exclusief voor de talrijke deelnemers van het HTSF de deuren geopend en bood de bezoekers een tijdreis door de geschiedenis van Porsche.
Deze museumtour vond plaats in meerdere kleine groepen.

Het dagprogramma werd aangevuld door een vakinhoudelijke lezing:
gastspreker Hans-Peter Veit (Victoria Jungfrau Spa, Interlaken), Spa Manager van het jaar 2013, informeerde het publiek over de actuele en toekomstige Spa trends.

Het HYDROTHERMAL SPA FORUM is een gevestigd platform voor de Spa branche.
Hier ontmoeten deskundigen uit de hele wereld elkaar teneinde ervaringen uit te wisselen en zich over actuele technische standaards te informeren.Ter ere van het jubileum kwamen de gasten uit de Oekraïne, Rusland, Litouwen, het VK, Frankrijk, Zwitserland, Nederland, Griekenland, Spanje, België, Oostenrijk en uit de USA aangereisd.

foto’s: Mirko Lehnen Fotografie

De zes als gastheer optredende bedrijven heten hun gasten welkom op het jubileumfeest van het HTSF:

Rolf Longrée (rechts), directeur bij Lux Elements, houdt de openingsspeech.

 

De bezichtiging van de Porsche tentoonstelling vond vanwege het grote aantal deelnemers bij het HTSF in kleinere groepen plaats.

Veel deelnemers, welke zich reeds uit de voorgaande jaren kenden, verheugden zich elkaar weer te zien en maakten van de gelegenheid gebruik om interessante gesprekken over actuele wellness-themata te voeren.

powered by webEdition CMS