Nieuwe campagne "Het origineel kan het!" nu ook met eigen homepage [10.11.09]

Al bijna dertig jaar bewijzen de dragende hardschuimelementen van LUX ELEMENTS zich met succes in de praktijk. Ze vormen het uitgangsmateriaal van een groot productpallet van systeembouwpakketten volgens het motto "Oplossingen voor modern bouwen" en zijn geschikt voor de vormgeving van individuele objecten.

Om de hoge kwaliteit van het bouwmateriaal te onderstrepen, werd in 2009 de campagne "Het origineel kan het!" in het leven geroepen. Deze benadrukt de uitstekende materiaaleigenschappen van het dragende hardschuimelement "Het origineel" waarvoor door LUX ELEMENTS reeds in 1981 octrooi aangevraagd werd. Sinds oktober bestaat er hiervoor een eigen homepage en een nieuwe flyer. 

Twaalf eigenschappen van het moderne bouwmateriaal van "milieuvriendelijk" over "watervast", "moeilijk ontvlambaar" tot en met "schimmelresistent" worden hierin aanschouwelijk verklaard. Hiervoor gebruikt de campagne vergelijkingen uit andere gebieden zoals bijvoorbeeld de natuur en de dierenwereld.

Een sympathieke ambachtsman vult de informatie aan met luchtige spreuken en interessante vragen. Er wordt bijvoorbeeld naar de overeenkomst tussen een dragend hardschuimelement en een kleerhanger gevraagd. Het antwoord op alle vragen staat op de homepage http://www.het-origineel-kan-het.com/

De flyer over de campagne kan bij LUX ELEMENTS worden besteld.

powered by webEdition CMS