Puntafwatering – TUB

Betegelbare inloopdouches voor puntafwatering in verschillende designvarianten met onderbouwelementen, afwaterings techniek en toebehoren.

Alle TUB-douchebodemelemente beschikken over een tweede waterafvoerniveau.

Inloopdouches

no-img

TUB-... – Hardschuim-douche­bodem­elemente, met ingebouwd en afgedicht montage­raam voor afvoer.

Doucheafvoerelement

no-img

TUB-MQ-SET – Douchebodemelemente van hard­schuim met ingebouwd en afge­dicht montageraam voor afvoer, losse afdichtings­manchet en onder­bouw­element.

... vervanging van badkuipen

no-img

TUB-BOL – Bij saneringen en reno­vaties worden badkuipen graag vervangen door met de vloer gelijk­gewerkte, langformaat douche­bodems.

... op houten ondervloeren
 

no-img

TUB-H – Inloopdouches voor toepassing op houten ondervloeren.

Extra vlakke douchebodemelemente  

no-img

TUB-COMBI – De modellen combineren een douchebodem- resp. doucheafvoerelement met een horizontale afvoer, welke reeds is geïntegreerd.

... inclusief oppervlakte-element
 

TUB-FINISH – Set bestaande uit douchebodem en oppervlakte-element van wit solid surface materiaal inclusief designrooster van solid surface mater­iaal

… met geïntegreerde afvoerpomp

TUB-PUMP zijn douche­bodem­elementen van hardschuim met een ingebouwde en afgedichte afvoer­pomp, met ingewerkt afschot, inclusief 2 onder­bouwelementen.


 


 

Onderbouwelemente

no-img

TUB-UQ... – De universele onder­bouw­elementen, vierkant of rechthoekig, in verschillende grootten zijn passend voor steeds meerdere standaard douchebodem.

Afvoersystemen/toebehoren

Principieel wordt bij de afvoersystemen TUB-BA... voor de TUB-douchebodem tussen vrij te combineren systemen en compleet samengestelde systemen een onderscheid gemaakt.

Montagetoebehoren (KITs)

TUB-KIT – Bij alle verkrijgbare groottes van inloopdouches worden passende montagetoebehoren aangeboden als complete kits.

no-img

LUX ELEMENTS®-...-PLUS
Individuele speciale constructies voor elke productgroep

Naast de standaardproducten zijn ook individuele producties op maat en speciale constructies verkrijgbaar onder de benaming “PLUS”.

Maten, vormen, diktes, enz. die van de standaard afwijken, kunnen bij LUX ELEMENTS worden aangevraagd. Nadat LUX ELEMENTS de realiseerbaarheid met succes gecontroleerd heeft, wordt een overeenkomstige offerte opgesteld. Wanneer vervolgens een bestelling wordt geplaatst, wordt de order geproduceerd en geleverd.

powered by webEdition CMS