Welkom bij LUX ELEMENTS

Het familiebedrijf LUX ELEMENTS is gespecialiseerd in de productie van polystyreen hardschuim en de verdere verwerking ervan tot veilige ondergronden voor bad en wellness. Het bedrijf werd in 1945 opgericht en heeft zich gestaag verder ontwikkeld en zijn productaanbod voortdurend uitgebreid.

Het Originale -
LUX ELEMENTS®- ELEMENT

Een eigentijds bouwmateriaal dat de vormgeving en renovatie van het bad ongelooflijk flexibel maakt en daarbij het milieu ontziet.

Het familiebedrijf LUX ELEMENTS is een ervaren specialist in de productie van polystyreen hardschuim en de verdere verwerking ervan tot veilige ondergronden voor badkamers en wellnesscomplexen.

Het actuele productprogramma is gebaseerd op de baanbrekende uitvinding van oprichter Herbert Lux waarvoor in 1981 patent werd aangevraagd: “Het origineel” – een element van hardschuimmateriaal met aan weerszijden een dubbele mortellaag waarin een stabiliserend glasvezelweefsel is ingebed. Dit hardschuimelement bestaat in de kern uit geëxpandeerd polystyreen (EPS) dat op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd.

Hiervan uitgaand werd het assortiment voortdurend verder ontwikkeld en uitgebreid. Vandaag de dag biedt LUX ELEMENTS volledige systemen aan voor badkamers en wellness.

 

Oplossingen voor modern bouwen


powered by webEdition CMS