Welkom bij LUX ELEMENTS

LUX ELEMENTS is een ervaren specialist in de productie van polystyreen hardschuim en de verdere verwerking tot producten voor de markt van de bouw, het sanitair en de wellness.

Het Originale -
LUX ELEMENTS®- ELEMENT

Een eigentijds bouwmateriaal dat de vormgeving en renovatie van het bad ongelooflijk flexibel maakt en daarbij het milieu ontziet.

Onze zwaartepunten liggen op het vlak van: wandbekledingen, bodemopbouw, uitbouw van badkamers evenals individuele wellness-complexen.

Van de keuze van de geschikte grondstoffen, over de individuele productiefasen, tot de betrouwbare verwerking van onze producten met de specifieke systeemcomponenten, kwaliteitsgarantie loopt als een rode draad door onze bedrijfsstrategie.

Om dit te onderlijnen, werden de twee productievestigingen Leverkusen, Duitsland en Ungersheim, Frankrijk naar DIN EN ISO 9001:2015 gecertificeerd. Deze certificaten onderstrepen dat bij LUX ELEMENTS systematisch kwaliteitsmanagement bedreven wordt.

De mogelijkheden die het dragend hardschuimelement biedt, zijn nagenoeg onbegrensd en dus zijn er aan de wensen van onze klanten nauwelijks grenzen gesteld.

LUX ELEMENTS heeft zich tot doel gesteld ervaringen uit de praktijk in zijn producten te verwerken en eigentijdse oplossingen voor de bouwsector te ontwikkelen. Met eigentijds bedoelen we vooral gemakkelijker, sneller, schoner, veiliger en inventiever.

LUX ELEMENTS heeft zich voorgenomen de ingeslagen weg verder te zetten.

 

 

Oplossingen voor modern bouwen