Inloopdouches

Tot de productgroep TUB behoren betegelbare douchebodemelementen voor punt- en lijnafwatering in verschillende designvarianten met onderbouwelementen, afwaterings techniek en diverse toebehoren.

Puntafwatering -
LUX ELEMENTS TUB®

De be­tegel­bare inloopdouches met punt­af­watering en verval bestaan in zo veel designvarianten en groottes dat ze in elke badkamer passen. In een klein hoekje of in XXL-formaat ter vervanging van een badkuip – LUX ELEMENTS biedt voor elk gebruik het juiste model. Kant-en-klaar om te betegelen hele­maal naar persoonlijke smaak en volgens voorliefde voor een bepaalde kleur.

Lijnafwatering -
LUX ELEMENTS TUB®-LINE

Voor de vrienden van lijnafwatering zijn de modellen TUB-LINE precies het juiste product. Bij deze inloopdouches is de afvoergoot reeds geïntegreerd en af­gedicht. De gootafdekking is ver­vaar­digd uit geborsteld roestvrij staal. De geraffineerde techniek van de hoogte­aan­passing laat praktisch elke kera­mische bekleding toe van mozaïek tot natuur­steen – en biedt dus bij­zonder veel vrije ruimte bij de indi­viduele vormgeving.

Overzicht volgens inbouwsituaties

Hier vindt u een uitgebreid assortiment systemen om inloopdouches op ruwe vloeren of bij houten constructies te vervaardigen, plus afwateringstechniek en toebehoren. De producten voor ruwe vloeren zijn ingedeeld naargelang de inbouwsituaties "in cementdekvloer", "douchebodems met geïntegreerde afvoertechniek" en "douchebodems met aparte afvoertechniek".

no-img

LUX ELEMENTS®-...-PLUS
Individuele speciale constructies voor elke productgroep

Naast de standaardproducten zijn ook individuele producties op maat en speciale constructies verkrijgbaar onder de benaming “PLUS”.

Maten, vormen, diktes, enz. die van de standaard afwijken, kunnen bij LUX ELEMENTS worden aangevraagd. Nadat LUX ELEMENTS de realiseerbaarheid met succes gecontroleerd heeft, wordt een overeenkomstige offerte opgesteld. Wanneer vervolgens een bestelling wordt geplaatst, wordt de order geproduceerd en geleverd.

powered by webEdition CMS