De met de vloer gelijkgewerkte douchebakken

Tot de productgroep TUB behoren betegelbare douchebakelementen voor punt- en lijnafwatering in verschillende designvarianten met onderbouwelementen, afwaterings techniek en diverse toebehoren.

Puntafwatering -
LUX ELEMENTS TUB®

De met de vloer gelijkgewerkte, betegelbare douchebakken met puntafwatering en verval bestaan in zo veel designvarianten en groottes dat ze in elke badkamer passen. In een klein hoekje of in XXL-formaat ter vervanging van een badkuip – LUX ELEMENTS biedt voor elk gebruik het juiste model. Kant-en-klaar om te betegelen helemaal naar persoonlijke smaak en volgens voorliefde voor een bepaalde kleur.

Lijnafwatering -
LUX ELEMENTS TUB®-LINE

Voor de vrienden van lijnafwatering zijn de modellen TUB-LINE precies het juiste product. Bij deze met de vloer gelijkgewerkte douchebakken is de afvoergoot reeds geïntegreerd en afgedicht. De gootafdekking is vervaardigd uit geborsteld roestvrij staal. De geraffineerde techniek van de hoogteaanpassing laat praktisch elke keramische bekleding toe van mozaïek tot natuursteen – en biedt dus bijzonder veel vrije ruimte bij de individuele vormgeving.

Andere toepassingsgebieden
LUX ELEMENTS TUB®

Deze speciale producten werden ontwikkeld voor speciale toepassingen: TUB-PL zijn douchebakelementen van hardschuim met een verhoogde druksterkte voor de opname van alternatieve afwerkingen zoals PVC. TUB-PUMP zijn douchebakelementen van hardschuim met een ingebouwde en afgedichte afvoerpomp. TUB-WALL is een doucheafvoerelement van hardschuim met ingebouwde wandafvoer.

no-img

LUX ELEMENTS®-...-PLUS
Individuele speciale constructies voor elke productgroep

Naast de standaardproducten zijn ook individuele producties op maat en speciale constructies verkrijgbaar onder de benaming “PLUS”.

Maten, vormen, diktes, enz. die van de standaard afwijken, kunnen bij LUX ELEMENTS worden aangevraagd. Nadat LUX ELEMENTS de realiseerbaarheid met succes gecontroleerd heeft, wordt een overeenkomstige offerte opgesteld. Wanneer vervolgens een bestelling wordt geplaatst, wordt de order geproduceerd en geleverd.