Van de planning tot de realisatie – CONCEPT

Een project begint vaak met een idee, een schets of een ruwe omschrijving. Tijdens de ontwerpfase helpen wij de klant zoeken naar oplossingen voor zijn project. Samen met hem werken we het project uit tot in het kleinste detail.

Bij de planning worden aan uw ideeën geen grenzen gesteld. Door de moderne en flexibele productiemethodes van LUX ELEMENTS kunnen grote objecten en veelsoortige vormen worden vervaardigd.

Wij realiseren uw planning graag aan de hand van DWG-gegevens (CAD, 2D, 3D). Gelieve hierbij rekening te houden met deze regels.

Voor dergelijke constructies baseren we ons op de specificaties van de klant of stellen eigen oplossingen voor. Een belangrijk voordeel van onze werkwijze is dat alle productiefasen, d.w.z. dat de aanmaak van het schuim, het op maat snijden en het aanbrengen van de coating, tot de verdere verwerking in eigen beheer gebeuren. Hierdoor kan er niet alleen flexibeler worden gewerkt, maar is ook de kwaliteit gewaarborgd.

Grote verscheidenheid aan vormen – uniek en hoogwaardig

Met hardschuimelementen van LUX ELEMENTS kunnen volledige ruimtes voor spa- en wellnesscomplexen worden gerealiseerd: bijvoorbeeld als stoombad, hammam, tepidarium, caldarium maar ook als ijsruimte. Met het materiaal kunnen ook architectonische finesses zoals koepeldaken worden gevormd. Elke ruimte wordt individueel ingericht en is zodoende exclusief. Ook ronde vormen zijn mogelijk.

Er kunnen ook grote objecten worden gerealiseerd, omdat het materiaal in nauwkeurig passende segmenten gesneden wordt die binnen de kortste tijd op de bouwplaats gemonteerd worden.

Door de afsluitende afwerking van het oppervlak met uitgelezen keramiek of pleister ontstaat met harschuimelementen een individuele ruimte die harmonie uitstraalt.

Het principe

  • Idee, schets of gedetailleerde planning van de klant
  • Ondersteuning door LUX ELEMENTS bij detailvragen
  • Vervaardigen van een technische vrijgavetekening met 3D-aanzicht bij LUX ELEMENTS
  • Naar behoefte zorgt LUX ELEMENTS tevens voor een statische berekening
  • Productie van de afzonderlijke bouwelementen exact volgens de planningsrichtlijnen
  • Testopbouw bij LUX ELEMENTS en het nummeren van de bouwelementen
  • Levering naar de bouwplaats in segmenten
  • Montage door de verwerker

 

Idee, schets

Technische vrijgavetekening

Stap 1 - Idee en planning

U hebt een idee, een schets of een gedetailleerde planning. Wij bieden hulp bij gedetailleerde vragen en stellen een offerte op.

3D-aanzicht

Statische berekening

Stap 2 - Order en productie

U plaatst bij ons de order. Wij maken op basis van uw planning een technische vrijgavetekening. U controleert deze en geeft uw goedkeuring. Wij produceren de afzonderlijke bouwelementen en controleren of alles nauwkeurig past door een testopbouw.

Alle onderdelen genummerd

Proefopbouw

De montagetekening

Uw object

Stap 3 - Montage en afwerking

Wij leveren de objecten – eventueel in segmenten – op de bouwplaats. Ook de passende montagetoebehoren bieden wij in het programma aan. De montage voert u uit.

Alle prijzen, ook voor levering en eventuele montage, op aanvraag.

powered by webEdition CMS