Theorie en praktijk – alles onder één dak.

In Leverkusen beschikken wij over een modern trainingscenter waarin wij individuele vakseminaries organiseren en het gebruik van onze producten theoretisch en praktisch onderrichten in vele talen.

Een speciaal hiervoor gepland en in 2008 geopend gebouw biedt op ca. 600 m² alle ruimtelijke en technische mogelijkheden voor een perfecte seminariedag.

Een bijzondere highlight is onze tentoonstelling waar wij alle producten van het bouwpaneel tot de individuele wellnessconceptie aanschouwelijk presenteren. Daarnaast staan er conferentieruimtes, een koffiebar en een grote praktijkruimte ter beschikking.

Om een brede doelgroep specifieke knowhow op zo veel mogelijk vakgebieden te verschaffen, hebben wij een veelomvattend trainingsconcept ontwikkeld.

De afzonderlijke componenten houden zowel theoretische alsook praktische bijeenkomsten in. Onze ervaring is ook uw voordeel.

Dit is ons aanbod voor u:

 

onze producten tentoonstelling

LUX ELEMENTS GmbH & Co.KG - Opleidingscentrum

Het LUX ELEMENTS productprogramma en de speciale toepassingsmogelijkheden voor u! Vormgevingsmogelijkheden van wellnessconstructies afgestemd op uw behoeften. Alles is mogelijk. Vakseminaries voor specifieke doelgroepen over actuele thema’s, bv. techniek, concepties, vormgeving. Ontwikkeling van partnerconcepten door synergie-effecten. Samen nieuwe markten veroveren! Tips en handleidingen voor de verwerking van de hardschuim draagelementen. Profiteer van onze knowhow! Intensieve opleidingen naar uw wensen, bv. voor geselecteerde productgroepen of speciale onderwerpen.

 

Trainingscenter in Leverkusen
een grote praktijkruimte
individuele en aanschouwelijke wellnessconceptie
powered by webEdition CMS