Nieuwe brochure: De ervaring - met de vloer gelijkgewerkte douchebakken [27.02.09]

Aan het begin van het jaar 2009 heeft LUX ELEMENTS een nieuwe brochure van 32 bladzijden uitgebracht over “met de vloer gelijkgewerkte douches”. Met de titel "De ervaring" geeft de onderneming hierin allerlei informatie over het design, de techniek en de installatie van haar douchebakken van dragend hardschuimmateriaal. 

Douchebakken zonder struikelrand zijn in de mode en de tijd dat ze uitsluitend voor douches voor gehandicapten gebruikt werden, is allang voorbij.

De laatste jaren is het aantal fabrikanten van barrièrevrije producten in verschillende materialen sterk gestegen.

LUX ELEMENTS kan reeds op meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van met de vloer gelijkgewerkte douches terugblikken. Met de nieuwe brochure benadrukt de fabrikant zijn bekwaamheid in dit vakgebied en richt hij zich daarbij tot de ontwerper en de verwerker. 

Op de eerste bladzijden worden de specifieke voordelen van de betegelbare douchebakken van hardschuimmateriaal opgesomd. In verband hiermee gaat het ook om het thema keramische bedekkingen met inbegrip van tips over het betegelen. Er worden ook belangrijke aanwijzingen gegeven over de montage van de douchebakken zelf. 

Verder worden er technische details behandeld zoals de afvoertechniek voor punt- en lijnafwatering bv. het thema "afdichting" komt bijzonder uitvoerig aan bod met alle relevante soorten van afdichtingen. 

De douchebakken uit de productgroep LUX ELEMENTS®-TUB maken van douchen een bijzondere en veilige ervaring. Om dit aanschouwelijk te presenteren, werd voor de vormgeving van de brochure voor een nieuw design met mooie foto’s geopteerd.

PDF  Download van de brochure (4 KB)

powered by webEdition CMS