Nieuwe praktijkworkshops met succes gestart [31.05.11]

Sinds april 2011 organiseert Lux Elements nieuwe workshops voor haar klanten in binnen- en buitenland. De doelgroep van deze 1-daagse intensieve training zijn in de eerste plaats verwerkers en tentoonstellingspersoneel die met de producten van Lux Elements in theorie vertrouwd zijn. Opdat er een intensieve samenwerking zou plaatsvinden en alle vragen individueel opgelost zouden kunnen worden, is de workshop afgestemd op maximaal zes personen.

Een badkamermodel met douchebak, ronde scheidingswand en een wastafelconstructie met rek vormt de basis voor de workshop.

De afzonderlijke stadia worden eerst toegelicht en dan door de deelnemers aan het seminarie zelf geconstrueerd en nagebouwd – alles onder vakkundige leiding van het opleidingsteam.

Het praktisch werken evenals de verwerkingstips en -tricks zijn ervaringen die onmiddellijk in het dagelijkse beroepsleven kunnen worden toegepast. Hierdoor is het grote nut voor de deelnemers gegarandeerd.

Dit werd door de deelnemers bevestigd met de vraag naar nog meer praktijkseminaries over verschillende belangrijke thema's.

Voor 2011 zijn er nog workshops gepland. In geval van interesse...

... geven wij u graag inlichtingen.

De werkstadia van het badkamermodel werden in groepen van 2 zelfstandig uitgevoerd onder leiding van het opleidingsteam van Lux Elements.

"learning by doing" – Men kan niet beter leren!

Natuurlijk was er ook voor het lichamelijke welzijn van de deelnemers gezorgd:

Het Café de LUXe bood tijdens de pauzes gelegenheid voor een kleine versterking.

Tevreden gezichten aan het einde van de dag: De adviseur van Lux Elements Bernard van Wallendael (onderaan rechts) reisde voor de workshop met zijn klanten uit België naar het trainingscenter in Leverkusen.

powered by webEdition CMS