Lux Elements is 'Hydrothermal Spa Standards Contributor' [26.11.14]

Met de redactionele medewerking aan de 'Guide to Hydrothermal Spa Development Standards' is Lux Elements voortaan gerechtigd het logo 'Hydrothermal Spa Standards Contributor' te dragen.

In oktober – net voor het 'Hydrothermal Spa Forum' en de Interbad-vakbeurs in Stuttgart – presenteerde Susie Ellis, bedrijfsleider van Global Spa & Wellness Summit (GSWS) de eerste leidraad over Hydrothermal Spa-ontwikkelingsnormen.

Deze moet spa-eigenaars, spa-uitbaters, architecten en bouwheren ondersteunen bij de planning van hydrothermale zones in openbare en private gebouwen.

Hierbij worden alle projectfasen betrokken, van het eerste constructieoverleg tot de instapklare afwerking van de bouw. Het boek informeert over de globale terminologie en definities van hydrothermale zones, maar gaat ook in op materialen en aanbevolen normen.

De gids werd gerealiseerd door Global Spa & Wellness Summit, in samenwerking met 14 bekende ondernemingen uit de wellnessindustrie. Het is er een goed voorbeeld van hoe synergiën gebruikt kunnen worden wanneer een branche zich verenigt.

Lux Elements is trots bij deze ondernemingen te horen en een bijdrage te hebben geleverd aan dit nieuwe handboek. Met de firma's HygroMatik GmbH, Sommerhuber, WDT Werner Dosiertechnik GmbH& Co. KG en Unbescheiden GmbH hebben nog vier andere ondernemingen uit de Hydrothermal Spa Forum (HTSF)-kring een bijdrage geleverd.

Meer informatie hierover vindt u op de website van Global Spa & Wellness Summit

Het boek is verkrijgbaar via de website van GSWS

powered by webEdition CMS