Veelbelovende reacties op de nieuwe LAVADO-FLOAT Wastafels [23.03.12]

Begin maart tijdens Batibouw in Brussel heeft Lux Elements zijn nieuwe wastafel modellen LAVADO-FLOAT voorgesteld .
Bij deze noviteiten gaat het om panelen van stabiel hardschuimmateriaal die individueel kunnen worden betegeld. Een stabiele wandophanging doet de wastafels "vrij zweven", zodat er geen extra steunconstructie nodig is.

De nieuwe LAVADO FLOAT producten zijn verkrijgbaar in vier varianten. Drie modellen hebben een ingefreesde sparing voor de wastafelkom: ovaal, vierhoekig of cilindervormig. Het vierde model is vlak, zonder kom, en dus geschikt voor in de handel gebruikelijke inbouw- of opzetwasbakken.

Uniek is de onzichtbare en stabiele ophanging, waardoor de wastafel tegen de wand lijkt te zweven. Hierdoor wordt ook de reiniging vergemakkelijkt. Aangezien de wastafel op een willekeurige hoogte kan worden geïnstalleerd, kan hij in barrièrevrije badkamers worden ingezet, wanneer men er bv. met een rolstoel moet kunnen onderrijden.

Hier kunt u de brochure LAVADO-FLOAT downloaden
Hier kunt u meer informatie aanvragen.

Hier vindt u de persberichten uit België:
Moustique
Sanilec
Issuu (pagina 38-41)

Hier vindt u de persberichten uit Nederland:
Bouwprodukten

Kunststofverstevigingen die in de wastafel geïntegreerd zijn, creëren een stabiele ondergrond voor de bevestiging van de sanitaire armatuur en verhogen de totale stabiliteit van de constructie.

powered by webEdition CMS