Lux Elements viert het jubileum van zijn bouwplaat op Batibouw [17.03.11]

Net zoals de vorige jaren presenteerde ook dit jaar LUX ELEMENTS zijn produkten op Batibouw van 24/02 tot 06/03. Bij de presentaties waren produkten voor het bad : betegelbare douchbakken, wastafels,...
Producten voor de Wellness : rustbanken, stoombadconstructies, … .

Een zwaartepunt dit jaar was het 30-jarige jubileum van onze bouwplaat onder het motto : Vertrouw niemand onder de 30! Precies dertig jaar geleden – in het jaar 1981 - werd er een patent aangevraagd voor het hardschuimelement "het origineel" van LUX ELEMENTS.

Naast talrijke bezoekers, heeft Lux Elements de eer gehad Floro De Castro op onze stand te mogen ontvangen. Floro is de winnaar van de zilveren medaille op het europees kampioenschap tegelzetten. Hij heeft gedurende Batibouw op onze stand zijn kunnen getoond door een fresco te realiseren, een lelie in mozaiek, symbool van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Rolf Longrée, Lux Elements (links), Floro de Castro (rechts)

Voor zijn jubileum biedt Lux Elements zijn partners tegelzetters in België een aantrekkelijk premiesysteem dat tegelijkertijd de jeugdsport steunt:

Door de aankoop van gemengde paletten kunnen de tegelverwerkers twee premieniveaus behalen. Het behalen van premieniveau 1 wordt beloond met een hoogwaardige Adidas-voetbal van de Bundesliga. Op niveau 2 ontvangt het tegelzetterbedrijf een set merkshirts voor een jeugdploeg naar keuze incl. reclameopdruk. Voorwaarde voor deelname is zich registreren voor de actie.

powered by webEdition CMS