Voorwandinstallaties - De beplanking van een draagconstructie

1

Ingeval van beplanking van systeemvoorwandinstallaties dienen bovendien de aanwijzingen van de betreffende systeemaanbieder nageleefd te worden.

2

Voor deze toepassing zijn ook de kortere babybouwpanelen vanaf ELEMENT-EL Baby 10 geschikt. Ingeval van beplanking van systeem-voorwandinstallaties dienen bovendien de aanwijzingen van de betreffende systeemaanbieder nageleefd te worden.

3

De voorwandconstructie vormt de onderbouw, de bouwplaten ELEMENT worden op de juiste maat afgesneden.

4

Voorwat betreft van de montagerichting (verticaal of horizontaal) dienen de aanwijzingen van de producent van de voorwandconstructie nageleefd te worden.

5

De bouwplaten ELEMENT worden aan elkaar vastgelijmd met COL-MK. De lijm daarbij in een ononderbroken lijn op de zijkanten aanbrengen.

6

De schroefbevestiging moet met de plaat FIX-S 35 en geschikte schroeven uitgevoerd worden. Kruisvoegen zijn niet toegelaten. Leef de aanbevelingen van de producent van de voorwandconstructie na wat de afstanden betreft.

7

De beplanking kan over de volledige kamerhoogte of met een planchet boven de installaties geschieden. Voor de bovenste afdekking is ELEMENT-EL 20 geschikt. Deze wordt met COL-MK gelijmd en met FIX-S 35 en een passende schroef vastgezet.

8

Alle elementnaden en overgangen met stroken glasvezelbewapening ARM-100 SK verstevigen en ...

... de verstevigde elementnaden alsook de koppen van de bevestigingssets ter afsluiting met COL-AK nastrijken. Het oppervlak mag nu betegeld worden. De verdere vereisten (bijv. afdichtingen) dienen in overeenstemming met de nationale richtlijnen nageleefd te worden.

powered by webEdition CMS