Douchebakelement met geïntegreerde afvoerpomp – TUB-PUMP

TUB-PUMP-S zijn douchebakelementen van hardschuim met een ingebouwde en afgedichte afvoerpomp, met ingewerkt afschot, inclusief 2 onderbouwelementen te gebruiken naar gelang de inbouwsituatie.

LUX ELEMENTS®-TUB-PUMP
Afdichting volgens norm voor zwaar belaste ruimte conform DIN 18534,
deel 6

 

no-img
TUB-PUMP MQ

TUB-PUMP-S MQ 900
Douchebakelement, vierkant
met ingebouwde afvoerpomp

TUB-PUMP-S MQ 1200
Douchebakelement, vierkant
met ingebouwde afvoerpomp

TUB-PUMP MR

TUB-PUMP-S MR 1200/900
Douchebakelement, rechthoekig
met ingebouwde afvoerpomp

TUB-PUMP-S MR 1400/900
Douchebakelement, rechthoekig
met ingebouwde afvoerpomp

De TUB PUMP-S is standaard verkrijgbaar in twee vierkante en twee rechthoekige afmetingen.

De afvoerpomp met een debiet van 25 l/min (bij 0,6 m hoogteverschil) wordt overal gebruikt waar het afvoerwater de afvoerleidingen niet met vrij afschot kan bereiken. Dit kan het geval zijn bij renovaties, op de zolderverdieping of in de kelder.

Via een vlotter die de werking van de pomp activeert zodra er water in de douchebak terecht komt, is deze onafhankelijk van de watertoevoer via de leiding en pompt deze ook af wanneer men bv. een emmer water in de afvoer giet.

 

Let op: Meer informatie over het afvoerdebiet zie Gegevensbladen TUB-PUMP

Het omkeerrooster

no-img
no-img

Het 2-delige, in de hoogte verstelbare omkeerrooster van roestvrij staal maakt verschillende designvarianten mogelijk. Eén zijde heeft een roestvrijstalen oppervlak, de andere kan bij de douchebak passend worden betegeld. Gewoon de gewenste kant naar boven draaien.

Een ander rooster-deelstuk met zonvormig patroon en een opsteekbaar profiel van roestvrij staal om het kunststofframe af te dekken, behoren eveneens tot de leveringsomvang.

De inbouwhoogtes

no-img

* Onderbouwelement, te gebruiken naar gelang de inbouwsituatie

De twee bijhorende onderbouwelementen met verschillende hoogtes (50 + 30 mm) bieden flexibiliteit bij de aanpassing aan de verschillende vloerinbouwsituaties.

TUB-PUMP-S is ook verkrijgbaar als LUX ELEMENTS®-TUB-PUMP-S met een afvoerpomp grotere afvoercapaciteit. Meer informatie en technische gegevens zijn op het gegevensblad LUX ELEMENTS®- TUB-PUMP terug te vinden.

Let op: Alle maten in mm. Maten zijn zonder lijmbed en tegels.

Montagetoebehoren (KITs)

Bij alle verkrijgbare groottes van met de vloer gelijkgewerkte douchebakken worden passende montagetoebehoren aangeboden als complete kits.

Productgegevens


Vooraleer U deze pdf print, gelieve na te gaan of dit echt nodig is. Milieubescherming gaat ons allen aan.

Om de PDF-documenten te bekijken, hebt u de gratis Acrobat Reader nodig die u hier kan downloaden. Met behulp van dit "bekijkprogramma" kunnen de PDF-documenten worden geopend, bekeken en afgedrukt.