Universele onderbouwelementen – TUB-U

Bij alle douchebakken zijn er passende onderbouwelementen.

no-img

Voor de standaardformaten worden universele onderbouwelementen aangeboden, bij de op maat geproduceerde douchebakken zijn ook de onderbouwelementen inclusief de aflooppositie op maat gemaakt.

no-img

TUB-UQ – Universele onderbouwelementen
(vierkant)

TUB-UR – Universele onderbouwelementen
(rechthoekig)

TUB-UMQ – Onderbouwelementen maatwerk 
Voorbeeld: vierkant, afvoer in het midden

TUB-UER – Onderbouwelementen maatwerk 
Voorbeeld: rechthoekig, afvoer in het midden

 

Onderbouwelementen voor standaardformaten TUB

De universele onderbouwelementen, vierkant of rechthoekig, in verschillende grootten zijn passend voor steeds meerdere standaarddouchebakken (punt- en lijnafwatering) en reduceren dientengevolge de benodigde voorraad bij de dealer.

De uitsparingen voor de centrale en decentrale afvoer zijn bij de puntafwatering reeds aanwezig, evenals de uitsparingen voor de TUB-LINE-afvoer. Al naargelang de afvoerpositie worden de onbenutte openingen met een meegeleverd vulstuk gesloten.

Bij behoefte kunnen de onderbouwelementen eenvoudig op maat worden gemaakt door ze bijv. af te korten of een andere vorm (vijfhoekig, kwartcirkel) te geven.

Montagetoebehoren (KITs)

Bij alle verkrijgbare groottes van met de vloer gelijkgewerkte douchebakken worden passende montagetoebehoren aangeboden als complete kits.

Productgegevens


Vooraleer U deze pdf print, gelieve na te gaan of dit echt nodig is. Milieubescherming gaat ons allen aan.

Om de PDF-documenten te bekijken, hebt u de gratis Acrobat Reader nodig die u hier kan downloaden. Met behulp van dit "bekijkprogramma" kunnen de PDF-documenten worden geopend, bekeken en afgedrukt.