Lijnafwatering – TUB-LINE

Betegelbare douchebakelementen voor lijnafwatering in verschillende designvarianten met onderbouwelementen, afwateringstechniek en toebehoren.

Alle TUB-LINE-douchebakelementen beschikken over een tweede waterafvoerniveau.

Vloer gelijkgewerkte douchebakelementen

no-img

TUB-LINE... – Bodemgelijke douchebakelementen van hardschuim, vierkant of rechthoekig, met ingebouwde en afgedichte afvoergoot voor lijnafwatering.

Gootdragende elementen
 

no-img

TUB-LINE-RT/GK – Gootdragende elementen van hardschuim, met vloer afvoergoot.

... vervanging van badkuipen
 

no-img

TUB-LINE-BOL – Bij saneringen en renovaties worden badkuipen – vaak in nissen ingebouwd – graag vervangen door met de vloer gelijkgewerkte, langformaat douchebakken.

... op houten ondervloeren
 

no-img

TUB-LINE-H – Door nationale richtlijnen of ecologisch ontwerp kan het voorkomen, dat een houten beplanking op een dragende constructie de ondergrond voor een douchebak vormt.

Extra vlakke douchebakelementen  

no-img

TUB-LINE-COMBI – De modellen combineren een douchebakelement met een ingebouwde en afgedichte afvoergoot.


 

Onderbouwelementen

no-img

TUB-UQ... – De universele onderbouwelementen, vierkant of rechthoekig, in verschillende grootten zijn passend voor steeds meerdere standaard douchebakken.

Afvoersystemen

TUB-LINE-BA...  – Afvoer DN 50 (verticaal en horizontaal) en toebehoren bv. haarzeef, contactgeluidisolatiemat en adapter.

Toebehoren (KITs)

TUB-KIT...  – Bij alle verkrijgbare groottes van met de vloer gelijkgewerkte douchebakken worden passende montagetoebehoren aangeboden als complete kits.

no-img

LUX ELEMENTS®-...-PLUS
Individuele speciale constructies voor elke productgroep

Naast de standaardproducten zijn ook individuele producties op maat en speciale constructies verkrijgbaar onder de benaming “PLUS”.

Maten, vormen, diktes, enz. die van de standaard afwijken, kunnen bij LUX ELEMENTS worden aangevraagd. Nadat LUX ELEMENTS de realiseerbaarheid met succes gecontroleerd heeft, wordt een overeenkomstige offerte opgesteld. Wanneer vervolgens een bestelling wordt geplaatst, wordt de order geproduceerd en geleverd.