Puntafwatering – TUB

Betegelbare douchebakelementen voor puntafwatering in verschillende designvarianten met onderbouwelementen, afwaterings techniek en toebehoren.

Alle TUB-douchebakelementen beschikken over een tweede waterafvoerniveau.

Vloer gelijkgewerkte douchebakelementen

no-img

TUB-... – Hardschuim-douchebakelementen, met ingebouwd en afgedicht montageraam voor afvoer.

Doucheafvoerelement
 

no-img

TUB-MQ-SET – Douchebakelement van hardschuim met ingebouwd en afgedicht montageraam voor afvoer, losse afdichtingsmanchet en onderbouwelement.

... vervanging van badkuipen
 

no-img

TUB-BOL – Bij saneringen en renovaties worden badkuipen graag vervangen door met de vloer gelijkgewerkte, langformaat douchebakken.

... op houten ondervloeren
 

no-img

TUB-H – Door nationale richtlijnen of ecologisch ontwerp kan het voorkomen, dat een houten beplanking op een dragende constructie de ondergrond voor een douchebak vormt.

Extra vlakke douchebakelementen  

no-img

TUB-COMBI – De modellen combineren een douchebak- resp. doucheafvoerelement met een horizontale afvoer, welke reeds is geïntegreerd.


 

Onderbouwelemente

no-img

TUB-UQ... – De universele onderbouwelementen, vierkant of rechthoekig, in verschillende grootten zijn passend voor steeds meerdere standaard douchebakken.

Afvoersystemen/toebehoren

Principieel wordt bij de afvoersystemen TUB-BA... voor de TUB-douchebakken tussen vrij te combineren systemen en compleet samengestelde systemen een onderscheid gemaakt.

Montagetoebehoren (KITs)

TUB-KIT – Bij alle verkrijgbare groottes van met de vloer gelijkgewerkte douchebakken worden passende montagetoebehoren aangeboden als complete kits.

no-img

LUX ELEMENTS®-...-PLUS
Individuele speciale constructies voor elke productgroep

Naast de standaardproducten zijn ook individuele producties op maat en speciale constructies verkrijgbaar onder de benaming “PLUS”.

Maten, vormen, diktes, enz. die van de standaard afwijken, kunnen bij LUX ELEMENTS worden aangevraagd. Nadat LUX ELEMENTS de realiseerbaarheid met succes gecontroleerd heeft, wordt een overeenkomstige offerte opgesteld. Wanneer vervolgens een bestelling wordt geplaatst, wordt de order geproduceerd en geleverd.