LUX ELEMENTS presenteert nieuwigheden 2015 [31.12.14]

Het nieuwe programma 2015 is verkrijgbaar sinds 1 januari.

U kunt hier gratis een afdruk van het productprogramma bestellen.

Hier vindt U het aktueel programma 2015 om te downloaden.

Een overzicht van de belangrijkste nieuwigheden:

LUX ELEMENTS®-TUB - De douchebakken – puntafwatering

TUB-U…

Universele onderbouwelementen voor standaardformaten, vierkant of rechthoekig, in verschillende grootten. Voor punt- en lijnafwatering.

TUB-H…

Douchebakelementen van hardschuim, bijzonder vlak, opbouwhoogte 15/30 mm, voor toepassing op houten ondervloeren. Andere formaten beschikbaar.

TUB-COMBI …

… combineren een douchebak resp. doucheafvoerelement met een horizontale afvoer, welke reeds is geïntegreerd. Met afvoer decentraal beschikbaar.

LUX ELEMENTS®-TUB-LINE - De douchebakken – lijnafwatering

TUB-U…

Universele onderbouwelementen voor standaardformaten, vierkant of rechthoekig, in verschillende grootten. Voor punt- en lijnafwatering.

TUB-LINE RT SET 900/200

Gootdragende elementen van hardschuim, met vloerafvoergoot 70 x 650 mm, zonder hulpmiddel om tegenaan te tegelen. Afdekbrug van geborsteld roestvrij staal.

TUB-LINE H …

Douchebakelementen van hardschuim, bijzonder vlak, voor toepassing op houten ondervloeren. Andere formaten beschikbaar.

TUB-LINE H BOL 1800/900

Douchebakelementen van hardschuim met vloer afvoergoot, voor de vervanging van badkuipen op houten ondervloeren.

TUB-LINE COMBI

Extra vlakke douchebakelementen met ingebouwde en afgedichte vloerafvoergoot incl. geïntegreerd horizontaal afvoeraansluitstuk.

TUB-LINE COMBI RT

Gootdragende elementen van hardschuim met in de hoogte aanpasbaare vloerafvoergoot en hulpmiddel om tegenaan te tegelen.

LUX ELEMENTS®-TUB - De douchebakken – andere toepassingsgebieden

TUB-PL

... zijn douchebakelementen van hardschuim met een verhoogde druksterkte voor de opname van alternatieve afwerkingen zoals bv. PVC. De passende afvoertechniek bestaat bij de standaardvariant uit een roosteropname en een gesleufd rooster van kunststof, evenals een verticale of horizontale afvoer DN 50 met stankafsluiter. Alternatief is er ook een designvariant van roestvrij staal verkrijgbaar.

TUB-PUMP

... zijn douchebakelementen van hardschuim met een ingebouwde en afgedichte afvoerpomp, met ingewerkt afschot, inclusief 2 onderbouwelementen. De afvoerpomp met een debiet van 20 l/min wordt overal gebruikt waar het afvoerwater de afvoerleidingen niet met vrij afschot kan bereiken. Het 2-delige omkeerrooster van roestvrij staal maakt verschillende designvarianten mogelijk.

TUB-WALL

... zijn douchebakelementen van hardschuim in twee breedtes, met ingebouwde wandafvoer, inclusief afdekking van roestvrij staal, stankafsluiter en losse dichtingmanchette. Om de keuze van tegels en keramiek zo groot mogelijk te maken, is TUB-WALL verkrijgbaar met 1-zijdig en 3-zijdig afschot.

LUX ELEMENTS® - De installatiebekleding / Individueel ontspannen en verpozen

TEC-VWD-P

De installatiebekleding: Geprefabriceerd element van hardschuim voor de bekleding van systeem-voorwandinstallaties met 4 boringen.

RELAX-NI...

Nissen zijn een elegante en plaatsbesparende mogelijkheid voor het plaatsen van benodigdheden. In tegenstelling tot een voor de wand geplaatst rek worden ze in de wand geïntegreerd. Als vormgevingselement maken nissen een wandoppervlak optisch interessanter.

LUX ELEMENTS®-SYSTEEMKOMPONENTEN

FIX-DE-T…

Draagplaat voor een stoominlaat, cementgebonden of van harde kunststof, enkel of geïntegreerd als toeslag.

FIX-IPA-…

Instalatiepaneel voor de bevestiging van armaturen, enkel of geïntegreerd als toeslag.

Het installatiepaneel FIX-IPA-... kan dankzij de flexibele, veelzijdige productietechniek goed in de productgroepen MODUL, RELAX of CONCEPT worden geïntegreerd.

powered by webEdition CMS