Douchebakelement voor alternatieve waterbestendige bekledingen – TUB-PL-B

TUB-PL-B - zijn douchebakelementen van hardschuim met een verhoogde drukvastheid voor de opname van alternatieve afwerkingen zoals bv. PVC.

TUB-PL

TUB-PL
Douchebakelement van hardschuim met een verhoogde drukvastheid


Zie ook:
TUB-PL-S - voor alternatieve waterbestendige bekledingen

 

Bij zachtere opper vlakken is een ondergrond met een hoge druksterkte nodig om een drukbelasting door bv. rolstoelen of looprekken te compenseren. Veel voorkomende toepassingsgebieden zijn hotels, openbare en private verpleeginstellingen, zieken - huizen en tehuizen.

Dimensions

De douchebodems worden afzonderlijk aan het object aangepast en op maat gefabriceerd.

Vervaardiging op maat

De passende standaard afvoertechniek bestaat bij de standaardvariant uit een roosteropname en een gesleufd rooster van kunststof (TUB-PL-B RS), evenals een verticale (TUB-PL-B BAS) of horizontale (TUB-PL-B BAW) afvoer DN 50 met stankafsluiter. Alternatief is er ook een designvariant van roestvrij staal verkrijgbaar. Afloopvermoge (verticaal/ horizontaal): 0,8 l/s.

Wanneer er een andere, objectspecifieke afvoertechniek nodig of gewenst is, dan kan deze na een uitvoerbaarheidscontrole eveneens gecombineerd worden met TUB-PL-B.

  1. TUB-PL-B BAW
    Afvoer horizontaal
  2. TUB-PL-B BAS
    Afvoer vertikaal

 

  1. Inbouwsituaties rooster
  2. TUB-PL-B RS
    Roosteropname met klemrand en gesleufd rooster van kunststof

Montagetoebehoren (KITs)

Bij alle verkrijgbare groottes van met de vloer gelijkgewerkte douchebakken worden passende montagetoebehoren aangeboden als complete kits.

Productgegevens


Vooraleer U deze pdf print, gelieve na te gaan of dit echt nodig is. Milieubescherming gaat ons allen aan.

Om de PDF-documenten te bekijken, hebt u de gratis Acrobat Reader nodig die u hier kan downloaden. Met behulp van dit "bekijkprogramma" kunnen de PDF-documenten worden geopend, bekeken en afgedrukt.